vrei sa fii expozant la “Targul handmade de vara”?

June 15th, 2012

daca esti creator handmade, ooate deja stii depre Targul handmade de la J’ai Bistro si poate deja esti inscris(/a)…

pentru cei care nu au reactionat inca nici intr-un fel  aceasta este o invitatie speciala pentru tine :) – facem aici ultima strigare pentru expozantii la “Targul Handmade de Vara“.
Daca esti creator handmade si vrei sa iti faci cunoscute produsele acesta e un moment bun: Inscrie-te ca expozant la targ, direct aici, pana cel tarziu vineri, 22 iunie 2012 inclusiv.


Daca esti inscris (/a) deja reconfirma te rog, poate ai observat ca data s-a schimbat, va fi 29 iunie – 1 iulie 2012.
Daca ai prietene(/i) care creaza handmade, trimite-le acest mesaj, chiar daca nu sunt din Tg.Mures. Poate sunt creatori handmade imprejur care doresc sa participe (Sighisoara, Iernut, Ludus, Reghin, Cluj Napoca, Bistrita etc).

multumim si pe curand!

o noua etapa in viata greenway

June 10th, 2012

dupa cum probabil ai observat, greeway are acum prezenta online, aici pe site si pe FaceBook, pe pagina creative hands, comunitatea creatorilor handmade din Tg. Mures.

asadar, oriunde vei vedea de acum logo-ul greenway sau pe cel al creative hands sa stii ca suntem si noi :) .

prezenta noastra fizica (magazinul de langa Rapid / Caparol) nu mai exista. spatiul respectiv a fost scos la vanzare de catre proprietar.

asadar, deacum te asteptam online aici si pe facebook.

te vom tine la curent cu evenimentele handmade, workshopuri, proiecte viitoare, stai aproape si pe curand.

 

expo-handmade: expozitie cu vanzare, workshopuri gratuite si 18 premii la tombola!

April 17th, 2012

– produse artizanale si manufacturate, expozitie cu vanzare –

cand? vineri 20 aprilie intre orele 16:00-20:00 si  sambata si duminica, 21-22 aprilie intre orele 11:00 18:00

ce? Te invitam sa ne vizitezi si sa admiri creatiile diversilor creatori de produse artizanale si handmade, de la bijuterii, perne decorative, accesorii, decoratiuni pentru casa pana la case decorative din lemn, modele din hartie si jucarii creative.

cine? expozantii sunt mestesugari si creatori diversi din Tg. Mures si Reghin: http://www.green-way.ro/, Codronix Bijoux, Ai Akira, Laura Racila, Flavia Strat, Krisztina Varro, Zita, Anca Nemes, Anca Pop, Scarlett Kirsch, Ina’s Beads, Göcsi Ottilia, http://www.papercraft.ro/, Cezara Contiu, Roxana Hassel, Carmen Nemes, Florin Petrisor.

Vom avea pentru tine tombola cu 18 premii si workshopuri gratuite la care te poti inscrie din timp pentru a invata si deprinde diverse mestesuguri.
Inscrie-te la workshop-uri aici: http://tinyurl.com/brkl8hz si te vom tine la curent cu orele de desfasurare, in functie de numarul de doritori.

Hai sa vezi creativitate si diversitatea handmade in forma pura.

unde? in Tudor zona Favorit/Merkur, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 213, ap.3 (sediul centrului pentru cariera).
Daca iti place te rugam sa dai mai departe pe unde vrei :) . Fa join la evenimentul de pe Facebook si da mai departe

Te asteptam cu drag!

paşte “verde” liniştit!

April 13th, 2012

reducere 50% la produsele proprii

March 28th, 2012

a venit primavaraaaaaaaa :) ! – “uşurăm” preturile.  

în zilele de 29 si 30 martie avem momente speciale : reducere de 50% la produsele proprii.

trebuie sa ai la tine codul promotiei pentru a beneficia de aceasta reducere. codul promotiei actuale este ‘50RPP’.

te asteptam cu mic cu mare sa profiti de aceste zile speciale :) !

 

PS: urmeaza si alte surprize, stai aproape.

ne (re)vedem la targul de primavara!

February 17th, 2012

chiar daca afara e inca iarna grea (pentru unii dintre noi chiar prea grea) mestesugarii din Tg. Mures se aduna din nou, de data asta sa aduca primavara cel putin in suflete si in creatiile lor.

 

greenway va fi acolo, alaturi de altii care creaza “cu manutele-astea doua” lucrusoare unice.

ne vedem pe 25-26.02 la J’ai Bistrot, intre 11:00 – 18:00!

da mai departe sa resune’n tot targul.:)

 

 

mentalitatea “green” – hai alături de noi!

February 10th, 2012
bec ars - o mica vazaîncepînd cu februarie 2012, împreună cu Janos Nemeth (citim despre activitatea lui aici)  ne străduim să dezvoltam în continuare mentalitatea “green”; şi noi credem cu tărie că se poate trăi într-un mediu mai curat şi mai sănătos, mai aproape de natură!

 

ştii deja că am început activitatea de colectare, refolosire a “deşeurilor”, inclusiv prin promovarea materialelor de construcţii numai şi numai pe bază naturală.
avem multe idei de proiecte cărora vrem să le “dăm viaţă” începând din primavară  - despre acestea vei citi pe site-urile noastre foarte curând.

 

dacă şi tu simţi şi vrei să vezi “verde” în faţa ochilor :) ia legatura cu noi la magazin, aici, aici sau aici. aşteptăm să ni te alaturi, hai cu idei, hai să creăm o masă critică, colectează alături de noi. hai să arătăm lumii ce lucruri minunate putem face din resursele care pentru alţii sunt doar simple “deşeuri”, găselti nenumărate idei aici şi aici.
important! poate pentru tine e nimic interesant în aceste rânduri, caz în care te rugăm să dai mai departe prietenilor tăi acest mesaj, pe unde poţi (facebook, twitter, gaşcă de la bloc :) , etc.).

 

crestem randurile “oamenilor verzi”

February 8th, 2012

ai vazut deja povestea noastra si cum s-a nascut greenway. stii deja ca vrem, prin ceea ce facem, sa fim mai aproape de natura.

in ultima vreme ne-am gandit inclusiv sa inchidem magazinul deoarece putina lume a ajuns sa ne treaca pragul. cel mai greu este sa ne treaca pragul, deoarece o data ce o fac, cei care intra sunt incantati de ce gasesc.

un exeplu, stocul de nuci de sapun este acum epuizat, urmeaza sa realimentam. va tinem la curent si cu asta. insa altul este motivul pentru care scriu acum.

acum cateva zile ne-a trecut pragul Janos, un tanar care crede, la fel ca noi, in lucrurile simple si naturale. ce face Janos? construieste case ecologice. mai concret foloseste resurse naturale pentru a le construi: tencuieli, vopsele si pigmenti naturali din var si argila, termoizolatii din canepa, bumbac sau fibre de lemn si alte materiale pentru tratare, protejare, curatare in domeniu. aceste tehnologii sunt NOI la noi in tara, aduse din Germania unde au mare succes de multa vreme deja.

impreuna cu Janos suntem cu un pas mai aproape de a crea comunitatea celor care cred in “a fi verde“. gasiti acum la greenway mostre si informatii despre materialele folosite de el la constructie. iar daca stiti arhitecti, ingineri in constructii sau oameni interesati de astfel de case te rugam sa dai mai departe acest mesaj sau sa ii trimiti la magazin pentru a le vedea si a afla detalii.  poti intra si pe http://www.natural-home4u.com/.

in plus, am initiat impreuna cu Janos idei de proiecte creative pentru comunitate. daca simti si vrei sa faci parte din aceste initiative te asteptam sa ne scrii si te vom tine la curent.

sărbători fericite!

December 22nd, 2011

   pace în suflete şi în lume!

multumim! sarbatori cu pace in suflete!

December 21st, 2011

multumim pentru vizita de la targul handmade! :)

multumim celor care ne-au vizitat in weekend la targul handmade de Craciun.
toti expozantii au creat cu manutele lor lucrusoare minunate. vedem aici si aici poze de la eveniment. relatarile in presa aiciaici si aici.

vestea proasta este ca targul s-a terminat. vestea buna :) este ca greenway e in continuare deschis, ne gasesti ca de obicei la magazin.

programul la greenway in perioada sarbatorilor: inchis in zilele de 23, 26, 29, 30, 31 decembrie 2011 si 2 ianuarie 2012.

imi doresc o lume curata pe dinafara si pe dinauntru, o lume trezita din ignoranta si adormire, ceea ce va doresc si voua :) .
sanatate si pace in suflete si in lume! sa ne revedem cu bine in 2012.