povestea

totul a inceput de la gandul si dorinta de a avea grija de locul in care traim si locuim, de mediu, de impactul pe care il avem in jur. actiunile de acasa – prin care refolosim plasele de la cumparaturi, nu abuzam de apa de la robinet si de energia electrica, refolosim cutiile de carton si hartia de la imprimanta etc.- par mici si izolate.

aruncam in jur mormane de plastic, carton, sticla, capace, conserve si alte materiale, resurse care pot fi folosite in alte scopuri – utilitare sau artizanale.

din dorinta de a creste si aduna randurile celor constienti de impactul pe care il avem fiecare dintre noi asupra mediului inconjurator “am nascut” greenway! :-)

greeway este locul unde avem exemple de cum putem refolosi si recicla resursele care se afla in jur si care de obicei tind sa umple gropile de gunoi si sa polueze mediul in care traim, materiale de care noi avem nevoie si pe care le vom cumpara din nou si din nou (datorita modului prost de gandire cu care acceptam sa fim “indopati” zi de zi).

la greenway totul este simplu, natural, facut de mana – nu sustinem consumerismul.

vezi resursele pe care le folosim pentru a crea ceea ce gasesti in magazinul greenway.

 

la greenway si logo-ul are o poveste a sa:

  • ochii pe care i-am inclus simbolizeaza faptul ca ne dorim sa avem deschiderea si atentia de a fi “green”;
  • “y”-ul de la finalul cuvantului are forma frunzei de Ginkgo biloba, ale carei proprietati imbunatatesc concentrarea si memoria. ne dorim ca acest simbol sa ne indemne la a fi mai concentrati, mai atenti la reciclarea si reutilizarea resurselor din jur, la mediu;
  • suntem deschisi si naivo-optimisti, asa cum reflecta si zambetul fetei din logo :) ,
  • am fi adaugat si doua brate deschise dar era prea mult ;) .

 

credem ca totul pleaca din interior, ca fiecare dintre noi poate schimba ceva in locul unde este, iar “unde’s multi puterea creste”!

dorim sa ne manifestam intr-o lume curata, informata, constienta de puterea si de impactul pe care le are asupra a tot ceea ce o inconjoara.

 

te invitam sa ni te alaturi pe calea green pentru a transforma povestea in realitate!